E-Közigazgatás
 
 
Sokoró kft.
A SOKORÓ Ipari és Kereskedelmi KFT Tét város legnagyobb munkáltatója. Közel 900 dolgozónak biztosít munkát, megélhetést. Autókábel-gyártó üzemükben 1992 évtől kezdve világszínvonalú gépkocsimárkákhoz készítenek komplett autókábel kötegeket.
 

Az Oldtimer83 üzemanyagtöltő-állomás kizárólag kiváló minőségű oszták üzemanyagokat forgalmaz, melyek egyenesen Schwechatról érkeznek Tétre. Gázolajból, 95-ös benzinből normál és prémium változat is kapható, valamint AdBlue adalékot is tankolhatnak vásárlók.
A kétállásos kézi autómosó a német EHRLE technológiával, eredeti EHRLE tisztítószerekkel biztosítja, hogy a gépjárművek makulátlan tisztaságúak legyenek.
Az Oldtimer83 shopban a vásárlók mindent megkapnak, amire egy pihenő alkalmával szükségük van. Üdítők, energiaitalok, snackek, csokoládék széles és minőségi választéka mellett az út közben szükséges autós kellékek – szélvédőmosók, olajok, illatosítók. stb. is elérhetők.
A különleges, oldtimer hangulatú kávézóban pedig speciality minőségű kávék mellett extra minőségű sütemények, péksütemények, házi szendvicsek, és sok egyéb finomság közül választhatnak a vásárlók. A hangulatos emeleti kávézó mindenki számára megfelelő környezetet biztosít nyugodtabb beszélgetéseknek, hosszabb útközbeni pihenőnek, vagy akár egy baráti összejövetelre is.

A különleges, oldtimer hangulatú shop és kávézó igazi kincseket is rejt: a látogatók megcsodálhatnak egy 1933-ban Münchenben gyártott BMW R4 motorkerékpárt, egy 1952-es gyártású GS35 típusú Hoffer traktort is, valamint egy igazi benzinkút-oszlopot, mely hajdan Téten működött.
A gyermekek kedvence pedig a kávézó teraszán található, a SOKORÓ Kft. egyedi tervei alapján készített kistraktor.

Az Oldtimer83 üzemanyagkúton 24 órában lehetséges a tankolás! A shop és kávézó minden nap 5:00 és 21:00 óra között tart nyitva, 21:00 és 5:00 óra között pedig automata fizetési lehetőséggel használható a töltőállomás. Elektromos töltő, porszívó, és kompresszor is a vendégek rendelkezésére áll.

 Településfejlesztési tervek
 ÁROP pályázat
 ÁROP pályázat 1.A.3-2014
 KEOP pályázat
 Gyógyítóház
 Idősek napközi otthona felújítása
 Iskolabővítés
 Játszótér
 Óvodabővítés
 Temető
 Magas hozzáadott értékű járási startmunka mintaprogram
 (TOP) 5.1.2-15-GM1-2016-00002 - "Helyi foglalkoztatási együttműködések Tét városban"
 A téti betonüzem fejlesztése
 Fenntartható közlekedésfejlesztés Téten
 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Téten
 Téti járási család- és gyermekjóléti központ kialakítása
 Oldtimer83
 EFOP-1.5.3
 Művelődési ház
 Téti fúvósok
 Téti tűzoltók
 Téti Evangélikus Gyülekezet
 Sokoró Kft.
 Pokvár kastéy
 Tét város könyvtára
 Téti Körzeti Földhivatal
 Győr Nagytérségi Hulladék-gazdálkodási Önkormányzati Társulás
 Közadatkereső
 Államkincstár