Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatók és döntések
Vészhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020.(V.8.) Korm rendelet hatálya alá tartozó kérelmét, bejelentését
e-bejelentes@tet.hu

címen teheti meg.
E-Közigazgatás
 
 
Evangélikus templom
A barokk stílusú templom ma is eredeti szépségében áll, egyike azon kevés épületnek, mely a régi Tétből megmaradt. A karzatán lévo felirat Mária Terézia kegyességét hirdeti, eredeti padsorának elején a Zmeskál család címere látható, amelyben a szarvasmarha a gazdálkodásra, a nyereg illetve sisak a katonai erényekre utal.
 

Az Oldtimer83 üzemanyagtöltő-állomás kizárólag kiváló minőségű oszták üzemanyagokat forgalmaz, melyek egyenesen Schwechatról érkeznek Tétre. Gázolajból, 95-ös benzinből normál és prémium változat is kapható, valamint AdBlue adalékot is tankolhatnak vásárlók.
A kétállásos kézi autómosó a német EHRLE technológiával, eredeti EHRLE tisztítószerekkel biztosítja, hogy a gépjárművek makulátlan tisztaságúak legyenek.
Az Oldtimer83 shopban a vásárlók mindent megkapnak, amire egy pihenő alkalmával szükségük van. Üdítők, energiaitalok, snackek, csokoládék széles és minőségi választéka mellett az út közben szükséges autós kellékek – szélvédőmosók, olajok, illatosítók. stb. is elérhetők.
A különleges, oldtimer hangulatú kávézóban pedig speciality minőségű kávék mellett extra minőségű sütemények, péksütemények, házi szendvicsek, és sok egyéb finomság közül választhatnak a vásárlók. A hangulatos emeleti kávézó mindenki számára megfelelő környezetet biztosít nyugodtabb beszélgetéseknek, hosszabb útközbeni pihenőnek, vagy akár egy baráti összejövetelre is.

A különleges, oldtimer hangulatú shop és kávézó igazi kincseket is rejt: a látogatók megcsodálhatnak egy 1933-ban Münchenben gyártott BMW R4 motorkerékpárt, egy 1952-es gyártású GS35 típusú Hoffer traktort is, valamint egy igazi benzinkút-oszlopot, mely hajdan Téten működött.
A gyermekek kedvence pedig a kávézó teraszán található, a SOKORÓ Kft. egyedi tervei alapján készített kistraktor.

Az Oldtimer83 üzemanyagkúton 24 órában lehetséges a tankolás! A shop és kávézó minden nap 5:00 és 21:00 óra között tart nyitva, 21:00 és 5:00 óra között pedig automata fizetési lehetőséggel használható a töltőállomás. Elektromos töltő, porszívó, és kompresszor is a vendégek rendelkezésére áll.

 Településfejlesztési tervek
 ÁROP pályázat
 ÁROP pályázat 1.A.3-2014
 KEOP pályázat
 Gyógyítóház
 Idősek napközi otthona felújítása
 Iskolabővítés
 Játszótér
 Óvodabővítés
 Temető
 Magas hozzáadott értékű járási startmunka mintaprogram
 (TOP) 5.1.2-15-GM1-2016-00002 - "Helyi foglalkoztatási együttműködések Tét városban"
 A téti betonüzem fejlesztése
 Fenntartható közlekedésfejlesztés Téten
 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Téten
 Téti járási család- és gyermekjóléti központ kialakítása
 Oldtimer83
 Humán szolgáltatások fejlesztése
 Csapadékvíz elvezetés
 Külterületi útfelújítás
 Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése
 Művelődési ház
 Téti fúvósok
 Téti tűzoltók
 Téti Evangélikus Gyülekezet
 Sokoró Kft.
 Pokvár kastéy
 Tét város könyvtára
 Téti Körzeti Földhivatal
 Győr Nagytérségi Hulladék-gazdálkodási Önkormányzati Társulás
 Közadatkereső
 Államkincstár