E-Közigazgatás
 
 
Millenáris kereszt
 
Műemlékek

A településen lévő műemlékek és látnivalók a településen szétszórtan találhatók.

A római katolikus templom: Tét, Fő u. 127.
1818-ban építették késő barokk stílusban. Tornya a homlokzatból ugrik előre. Hajója ötboltszakaszos, szentélye félköríves záródású. Berendezése: klasszicista oltára van, a padok a XIX. század első feléből valók. Kulcsa a plébánián kapható meg.

Római katolikus templom: Tétszentkút (Téttől 3 km-re a 83-as számú út mellett található)

Búcsújáró hely. Barokk stílusban épült 1726-ban. A XVIII. század végén lett átalakítva. Homlokzati toronnyal és félköríves szentéllyel épült, hajója síkmennyezetes. Az oltárok, a szószék és a Pieta-szoborcsoport rokokó alkotások, gazdag szobordíszekkel a XVIII. század első feléből. A képeket Maulbertsch és Dorfmeister festette.

A templom mellett a Magyarok Nagyasszonya-szobor. Páduai Szent Antal-kápolna (a temetőben) a kápolnától jobbra az 1849-es csornai csatában hősi halált halt Dzwonkovszky László és Münster Ede magyar honvéd századosok obeliszk síremléke.

Evangélikus templom: Tét, Fő u. 23.
Klasszicizáló, késő barokk. Épült 1778-ban, torony nélküli épület. Berendezése: klasszicizáló, késő barokk a szószékoltár (1780 körüli). Érdekessége, hogy az oltár a megszokottól eltérően nem a bejárattal szemben, hanem a jobb oldalon található. A vörös márvány keresztelőkútja 1868-ból való.

Az evangélikus harangtorony: Tét, Fő u. 75. számú ház előtt található.

Kisfaludy-emlékmű: Tét, Kisfaludy u. 26.
A híres költő és drámaíró Kisfaludy Károly (Tét, 1788. február 5. - Pest, 1830. november 21.) szülőháza helyén áll az emlékmű.
(Munkái: A tatárok Magyarországon, Ilka, A kérők, Stibor vajda (1819). Katona Bánk bánja után először veti fel a jobbágykérdést. 1821-től haláláig szerkesztette az Auróra című évkönyvet. Főbb művei: A vérpohár, Tollagi Jónás, Mohács (1826).

Pokyvár: A településtől 3 km-re lévő puszta.
Itt a Poky család Szent István vértanú tiszteletére monostort alapított 1251-ben. A monostor azon a helyen állott, amelyet a hagyomány tévesen a mai napig "Pókvárnak"
nevez.

A Pokyvár várként nem, csak monostorként létezett. Ma magánkézben van.

 Turizmusfejlesztési koncepció
 Helyi események
 Idegenforgalmi létesítmények
 Látnivalók
 Múzeumok
 Műemlékek
 Város térkép
 Művelődési ház
 Téti fúvósok
 Téti tűzoltók
 Téti Evangélikus Gyülekezet
 Sokoró Kft.
 Pokvár kastéy
 Tét város könyvtára
 Téti Körzeti Földhivatal
 Győr Nagytérségi Hulladék-gazdálkodási Önkormányzati Társulás
 Közadatkereső
 Államkincstár