E-Közigazgatás
 
 
Iskola főépülete
Az iskola 21 tanteremmel, 1 tornateremmel, 1 tornaszobával és 1 szabadtéri kézilabdapályával, konyhával, étkezővel, iskolai könyvtárral rendelkezik. 18 tanulócsoportban történik a tanítás, az oktatás 100%-os szakos ellátottságú.
 VP6-19.2.1.-70-9-21 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása

A MŰVELŐDÉSI HÁZ ÉPÜLETGÉPÉSZETÉNEK KORSZERŰSÍTÁSE TÉTEN

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Kedvezményezett Neve: Tét Város Önkormányzata

Felhívás megnevezése: VP6-19.2.1.-70-9-21 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása

Projekt azonosítószáma: 3385289833

Támogatás összege: 6,36 millió FT
Támogatás mértéke: 95 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. március 31.

Jelen projekt keretén belül Tét város belterületén, a Fő u. 80. szám alatt található Művelődési Ház épületgépészetének korszerűsítésére került sor, melyet annak elavult műszaki állapota tett indokolttá. Az ajánlattételi eljárást követően a VIN-FEROL Kft-t bíztuk meg a Művelődési Ház épületgépészetének korszerűsítési munkálataival. 2023.március 6-án az épületgépészeti munka műszaki átadás-átvétele megtörtént, melynek eredményeként a Művelődési Ház hőellátás igényét ezentúl a korábbi korszerűtlen kazán helyett egy Viessmann Vitodens 200 típusú 60 kW-os kondenzációs fűtő gázkazán biztosítja majd.

A projekt eredményeként egy hosszú évek óta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és korszerűbbé, költséghatékonyabbá vált a téti Művelődési Ház épületgépészete, fűtésrendszere.


VP6-19.2.1.-70-3-17 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése


HÁZIORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA ÉS KORSZERŰSÍTÉSE TÉTEN

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Kedvezményezett Neve: Tét Város Önkormányzata

Felhívás megnevezése: VP6-19.2.1.-70-3-17 Pannónia Kincse Leader Egyesület - Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése

Projekt azonosítószáma: 1953943549
Támogatás összege: 10, 79 millió FT
Támogatás mértéke: 90 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. április 30.

Jelen projekt keretén belül a Tét város belterületén, a 190/2. helyrajzi számon fekvő I. számú háziorvosi rendelő felújítására és korszerűsítésére került sor, melyet annak elavult műszaki állapota tett indokolttá. A felújítás keretén belül új hőszigetelő nyílászárók kerültek elhelyezésre, az épület 15 cm vastag homlokzati és lábazati hőszigetelést kapott, valamint új tetőlécezés és cserépfedés történt. Az épület - felújítás arányosan - akadálymentesítésre került.

A fejlesztés hozzájárult, hogy olyan környezetet tudjunk teremteni, mely korszerű, esztétikus és mindenki számára hozzáférhető helyen biztosítja az egészségügyi alapellátások szolgáltatásait valamint közvetetten az itt élők életminőségének javítását, és településünk vonzóbbá tételét segíti.